زهرة السوسن نائبة المديره
الأوسمة :
عدد المساهمات : 67 تاريخ التسجيل : 05/06/2010
| موضوع: البيتزا الايطاليه الثلاثاء يونيو 15, 2010 1:05 pm | |
| المقادير 3كوب دقيق-معلقه سكر كبيره-خميره- 1.2كوب زيت-1.2كوبماء مضاف اليه 4معالق صغير لبن بودره بعد خلطهم تترك شويه علشان تخمر سيبوها ساعه وبعدين تتحط في صنيتين كبار وواحده صغيره كمان وبعد فردهل يدعن عليها الصلصه ويرش عليها الزيتون الاسود والاخضر المخلي وايضا الطماطم والفلفل الاخضر المقطع ثم يرش عليها اي نوع من الجبن المرغوبه مع شرك بشرها جيدا وحسب الرغبه لو عايزه تحطي عليها سجق اوهوت دوج اومشروم حطي اي حاجه غير اللحمه المفرومه لانها بتنشف وتنشف العجينه كمان وتوضع في الفرن 10دقائق اوربع ساعه بالكتيريعني كل شويه ابقي بصي عليها لما تحسي انها احمرت اوي يبقي استوت وبالهنا والشفا منقوووووووووول وانتظرمنكم الرد | |
|
حلا الورد المديرة
الأوسمة :----------- عدد المساهمات : 71 تاريخ التسجيل : 21/04/2010
| موضوع: رد السبت يوليو 03, 2010 6:08 am | |
| | |
|
اردنيه وافتخر مشرفة
الأوسمة :----------- عدد المساهمات : 123 تاريخ التسجيل : 05/06/2010
| موضوع: رد: البيتزا الايطاليه السبت يوليو 03, 2010 9:39 am | |
| مممشششششششششكككككككووووووووووور ه وان شاء الله اجربها | |
|